Limbo

Limbo
Kategori: E-Bøger
Sprog: Dansk
ISBN: 9788740606706
Udgivet: 30. september 2016
Forlag: Turbine
Forfatter: Melania G. Mazzucco

Om livet efter krigen og alt det tilværelsen handler om Siger nogen ordene italiensk litteratur højt, vil mange endnu i dag tænke på Dante, Petrarca og Boccaccio … og måske på Umberto Eco. Italiensk litteratur har i mange år været på vej. På vej væk fra en traditionel italiensk fortælletradition med retning mod det internationalistiske og anglo-amerikanske. Den prisvindende forfatter Melania G. Mazzuccos er med Limbo et lysende bevis på, at der nu kan høstes litterære frugter af udviklingen. Om bogens handling: Manuela Paris vender tilbage til sin hjemby ved kysten nær Rom efter at have kæmpet som seniorsergent i den afghanske ørken. Hun forlod byen på flugt fra en ulykkelig og rebelsk barndom. Nu flygter hun fra noget helt andet: erindringen om et blodigt angreb, som gav hende alvorlige skader. Mødet med en fremmed fra hotellet på den anden side af gaden vækker hende. En mand uden fortid.

En mand, der som hun holdes fanget i sit eget limbo af forventninger og håb. Af historien om Manuela hjemme og i Afghanistan knytter Melania G. Mazzucco en melodisk fortælling om kærlighed, tab, død og overlevelse. Alt det tilværelsen handler om. Om forfatteren Melania G. Mazzucco. Født i Rom i 1966.

En af italiensk litteraturs store, aktuelle romanforfattere. Modtager af blandt andet Premio Elsa Morante, Premio Bottari Lattes Grinzane, Viareggio Tobino Literary Award, Premio Vittorio De Sica, Premio Ignazio Silone og New York Times Book Review Editors’ Choice.