VAKS - Jeg læser. Lyd

VAKS - Jeg læser. Lyd
Kategori: Studie
Sprog: Dansk
ISBN: 9788702173734
Udgivet: 23. april 2015
Forlag: Gyldendal
Forfatter: Ina Borstrøm

5 læsestrategier, 5 læsetræningshæfter, 25 frilæsningsbøger VAKS - Jeg læser. LYD er det første af 5 læsetræningshæfter til hver sin læsestrategi i VAKS - systemet. Hæftet indeholder en samling korte lydrette tekster.

Teksternes sværhedsgrad øges systematisk gennem hæftet. Teksternes ordvalg afspejler også den kompleksitet, som eleverne har fokus på i den tilhørende lektion i træningsforløbet VAKS - systemet. Læsetræningshæftet kan indgå i den daglige læsetræning i VAKS - Lyd for lyd. VAKS - Jeg læser.

LYD er 20 lydrette øvelsestekster. VAKS - Jeg læser. LYD øger gradvis kravene til brugen af en basal lydlig læsestrategi. VAKS - Jeg læser. LYD er skrevet med et ordvalg, der passer til niveauet til de enkelte lektioner i VAKS - Lyd for lyd. VAKS - Jeg læser. LYD kan indgå i den daglige læsetræning under punktet 'Jeg læser' i VAKS - Lyd for lyd. Frilæsningsbøgerne til LYD Der er skrevet 5 lydrette frilæsningsbøger. Bøgerne kan indgå i den selvstændige læsetræning i forlængelse af arbejdet med VAKS -Lyd for lyd. Teksterne består udelukkende af lydrette ord, som sikrer eleverne den nødvendige konsolidering i brugen af en basal lydlig læsestrategi. Teksterne er skrevet, så indholdet også appellerer til de større elever.